Vietnam Jarai
Výběrová vietnamská robusta zpracovaná metodou Honey, vás nadchne vás chuťovým profilem oříšků, medu a nugátu. Káva je pražená na espresso, ale můžete si ji vychutnat i s vietnamským phin filtrem.
Kategorie: | Vietnamská zrnková a mletá káva |
---|
Výběrová vietnamská robusta zpracovaná metodou Honey, vás nadchne vás chuťovým profilem oříšků, medu a nugátu. Káva je pražená na espresso, ale můžete si ji vychutnat i s vietnamským phin filtrem.
Tato Robusta ctí etnickou skupinu Jarai a jejich obětavou práci v pěstování kávy. Farmář Quang je úzce spojen s kmenem Jarai od svých 14 let. Mnoho farmářů, které dnes zaměstnává, pochází z okolních vesnic. Káva je tedy pro oblast ekonomicky velmi důležitá.
Odrůda: Coffea Canephora (robusta)
Země: Vietnam
Oblast: Gia Lai
Chuťový profil: med, nugát, oříšky
Nadmořská výška: 800 m n. m.
Pražení: tmavé
Metoda: Honey
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.